sâmbătă, 10 ianuarie 2015

Posted by Unknown on 06:49 No comments

Tunsori pentru femei cu fața rotundă


Suviţe în scări

Un stil precum cel al actriţei Lauren Conrad poate face o figură rotundă să pară mai suplă. Şuviţele care încadrează faţa, tăiate în scări, începând de sub bărbie în jos, pot face ca faţa ta să pară alungită. Iar onduleurile răsucite spre exterior au acelaşi efect care te pune în valoare.


Bretonul alungit în laterale

Bretonul des şi perfect drept poate face o figură rotundă să pară şi mai lată. De aceea, tipul ideal de breton pentru o faţă rotundă este cel alungit în laterale, în zona tâmplelor. Astfel, atât ochii, cât şi pomeţii sunt puşi în valoare de acest breton.



Divisima 



Bob lung voluminos

Bobul lung, care concentrează tot volum spre vârfuri, este ideal pentru feţele rotunde. Un exemplu este cântăreaţa Adele, care mascheză perfect figura plină cu acest stil. Păstrând volumul în partea de jos a părului, distragi atenţia de la zona pomeţilor, cea mai lată zonă a feţei. Ai grijă însă pentru că vei fi nevoită să apelezi des la ondulator, ceea ce îţi poate degrada părul în timp.


Scurt, dar în scări

Nu trebuie să-ţi fie teamă de tunsorile scurte dacă ai faţa rotundă. Important este să alegi varianta care te avantajează. Iar cea mai indicată opţiune pentru o figură rotundă este tunsoarea scurtă care creşte treptat în grosime în lateral. Cere-i stilistului tău să nu taie prea mult din jurul urechilor, pentru că altfel tunsoarea va părea masculină.


Lung şi drept

Părul lung şi drept, cu şuviţe abia vizibile în, scări începând de sub zona bărbiei, pot face o figură rotundă să pară alungită. Dar părul lung este predispus la apariţia vârfurilor despicate, de aceea este necesar să tai un centimetru o dată la câteva luni.


Breton sau cărare pe o parte

Un breton sau o cărare pe o parte te ajută să maschezi faptul că faţa ta este rotundă. Reduce din aspectul plin al feţei, ceea ce te face să pari mai suplă.

Sursa: eva.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu